Happy Profide Bruisende Bron voor Professionals
Collectief

Onze workshopleiders, inspirerende sprekers, dagvoorzitters, inleiders, theatermakers, muzikanten, gastdocenten zijn professionals die hun sporen dik verdiend hebben. Sterk zijn in hun vak, bekend zijn geworden, naam hebben gemaakt, deskundigheid delen en ervaringen uitwisselen. N-EX-T, een organisatie van en voor ex- topsporters (aangevoerd door Hans van Breukelen) speelt bijvoorbeeld zo'n prominente rol. Een stevig netwerk aan smaakmakers vormt de basis voor Happy Profi.  Naast Bleyewerck spelen deonderstaande partners een hoofdrol. Vaandeldrager is Gerard Korthout, directeur van Bleyewerck, die als spraakmakende organisatieontwikkelaar het totale programma aan educatieve evenmenten programmeert en regisseert. Met zijn jarenlange ervaring als spreker, dagvoorzitter, trainer en procesbegeleider kan hij putten uit een zeer breed netwerk aan workshopleiders en andere experts. Hij staat dan ook garant voor top-learning-events.

En tegelijkertijd is Happy Profi ook een community, een broed-en verzamelplaats van professionals, die samen werken aan hun ontwikkeling en netwerk. En aan thema's die actueel zijn en verdieping en verankering in het dagelijkse handelen behoeven.

Happy Profi is uiteraard als groep op linkedin te vinden http://www.linkedin.com/groups?mostPopular=&gid=3684977 

Happy Profi is eenidee van Gerard Korthout, Directeur Bleyewerck. Voor meer gegevens over Gerard Korthout. Zie www.gerardkorthout.nl of downloadhier diens PDF-flyer http://www.happyprofi.nl/Gerard_Korthout.pdf 

   

 

maatjes van Happy Profi:

Gerard Korthout, Fons Nijnens, Ralph Kolen, Miel in 't Zand, Vincent van Rijsewijk, Peter Gelens, Jurrien Biessen, 

Renske Schamhart, Gerda van de Top, Elvira Lesman, Mieke van Bussel, Marion Renes, Miranda Joosen, Nicole Offenberg

Gerard KorthoutRalph KolenMiel In 't ZandVincent van RijsewijkPeter GelensJurrien Biessen

Renske SchamhartGerda Van Den TopElvira LesmanMieke Van BusselMarion RenesMiranda Joosen Nicole Offenberg

instituut voor inspiratieCollectief ProgrammaFotoVisiefilmblogGastenboekaanmeldingContact